Home / LED Fasad skylt / LED FASAD BOKSTÄVER. LED-kanalbokstäver för fasad och byggnader. LED-logotypen lyser till företagets hemort

LED FASAD BOKSTÄVER. LED-kanalbokstäver för fasad och byggnader. LED-logotypen lyser till företagets hemort

LED-kanalbokstäver för fasad och byggnader. LED-logotypen lyser till företagets hemort

Front-Lit Channel Letters (P5)

LED skyltning av främre upplysta kanal brev är oftast används i reklam ansökan. Enligt kravet för dekoration med ett gott visuellt intryck, LED skyltar är tillverkad av aluminium, rostfritt stål och special luminans akryl som husmaterialet,som är lätt, slät, restless och det kan vara anpassade målade till någon färg finish. Dessutom är det med flexibel Repsol Glass akryl blad för ytan, och även kan tillämpas 3M genomskinlig grafisk film på akryl blad yta för olika färg för att möta alla typer av kundernas behov. Viktigast vi antar LED belysning källa för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livslängd och låg strömförbrukning för att genomföra miljöskydd.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 40-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

 

Back-Lit & Halo Lit Letters Channel (P6)

LED skyltning av back-lit kanal bokstäver är med stark stereoskopisk känsla effekt för sina speciella funktioner för att locka mer folk uppmärksamhet. Den LED-skyltar är tillverkad av aluminium, rostfritt stål och special luminans akryl som husets material och frontpanel som är lätt, smidig, restless och det kan vara anpassade målade med valfri färg finish.Back Panel är med flexibel Repsol Glass akryl blad för olika belysning färger för att möta alla typer av kundernas behov. För sin unika effekt LED skyltar kommer att monteras på väggen med lämpligt avstånd med hjälp av skruvar eller L konsoler form för att uppnå bättre synintryck. Viktigast vi anta LED belysning källa för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livslängd och låg strömförbrukning för att genomföra miljöskydd.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 60-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

 

Front & Back-Lit Channel Letters (P7)

LED skyltning i front & back-lit bokstäver kanal innehåller inte bara färgglad belysning, men också hög luminans med kombinationen av fram & back-lit belysning stil. Den LED-skyltar är tillverkad av aluminium, rostfritt stål och special luminans akryl som husets material och frontpanel som är lätt, smidig, restless och det kan vara anpassade målade med någon färg finish. Baksida är med flexibel Repsol Glass akryl blad för yr-och baksida för olika belysning färger i syfte att möta alla typer av kundernas behov. Viktigast vi anta LED belysning källa för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livslängd och låg strömförbrukning för att genomföra miljöskydd.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Crystal 30 mm 100 mm 600 mm

 

Half Side & Back-Lit Channel Letters (P8)

Skyltar av halva sidan och tillbaka upplysta bokstäver kanal räknas som kreativa och färska tecken vilket kommer att stärka ljusstyrka bakgrundsbelyst belysning området och ge mer oväntade effekt. Materialet i halv sida kan vara gjord av aluminium, rostfritt stål och speciell luminans akryl som husets material som är lätt, smidig, restless och det kan anpassade målade med någon färg finish. Ytterligare en halv skylt kommer att anta särskilda luminans akryl för belysning. Kombinationen av halv-sid och back-lit effekt är en perfekt match för att erbjuda fler alternativ för att tillgodose alla typer av kunder behöver. Viktigast vi anta LED belysning källa för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livslängd och låg strömförbrukning för att genomföra miljöskydd.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

 

Kantupplyst Channel Letters (P8)

LED skyltar av kantupplyst kanal bokstäver är med vår unika metod för att dra nytta av sid belysning för att uppnå en annan effekt av det genomskinliga kristaller panelen omringade kant av skylten. Materialet i huset antas med särskild luminans akryl för belysning. Viktigast vi anta LED belysning källa för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livslängd och låga strömförbrukningen att genomföra miljöskydd.

 

 

Front & Side-Lit Channel Letters (P9)

LED skyltning av front och sida-lit bokstäver kanal är den nyaste skyltning produkt, vilket är med särskild luminans akrylmaterial att genomföra hög effekt ljusstyrka belysning. Och fronten kan vara med flexibel akryl blad för ytan och kan också appliceras 3M genomskinlig grafisk film på akryl blad yta för olika färg för att möta alla typer av kunder behöver. Viktigast vi anta LED lightning källa för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livslängd och låg strömförbrukning för att genomföra miljöskydd.

 

 

Side-Lit Channel Letters (P9)

LED skyltar för Sid-Lit kanal bokstäver är utvecklat av vår unika teknik med särskild luminans akryl att besannas effekten sidan luminans. Det är den mest populära belysning stil enligt sin eleganta effekt. Den LED-skyltar är gjord av aluminium, rostfritt stål och special luminans akryl som husets material och baksidan som är lätt, smidig, restless och kan vara anpassade målade till någon färg finish. Materialet är med flexibel Repsol Glass akrylskivor för olika belysning färger för att möta alla typer av kundernas behov. Mest viktigare, antar vi LED-ljuskällor för att uppnå perfekt belysning som har en lång livslängd och låg strömförbrukning för att genomföra miljöskydd.

 

 

Multi Layer LED Signage (P10)

Combo av flera främre upplysta signage konstrueras i olika skikt med olika lutning för att skapa speciella 3D-effekter.

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *